porter fra ølbrygging.no

Lagde en porter fra per inge (ferdigsekkene til BB30) for en tid tilbake, opplever att den har mye ettersmak av bitterhet. Noen andre som har opplevd det med denne porteren fra han?
 
Jeg syntes ikke det var for mye bitterhet. Du hadde vel ikke oppi all humlen fra starten i kokinga da, istedet for å dele det opp?
 
OG var som forventet etter oppskriften?
volumet likeså?
Hovedspørsmålet må bli.... er den lagret lenge?? :)
 
Har lest at for høy temperatur under skylling kan gi utslag i bitterstoffer, riktig? Har lurt på dette selv da jeg har hatt noen brygg som har blitt mye mer bitter enn hva jeg hadde forestilt meg. Men det kan være lagring også, det har jeg aldri forsøkt ;D
 
magne1972 skrev:
OG var som forventet etter oppskriften?
volumet likeså?
Hovedspørsmålet må bli.... er den lagret lenge?? :)

OG var høyere enn forventet og har vært lagret i 2 mnd nå
 
Tilbake
Topp