kjøpte et Heriff 1-2 ukers eplevin sett.
orginalt skal denne oppskriften tilsettes 2KG sukker.
her har eg droppet dei 2 KG sukker, å kjører nå den vanlige prosessen som skal til for å lage denne vinen. mer klarning å gjærstopp å ettersøtning.
så kommer et lite dilemma eg har tenkt på, bør eg tappe på flaske å deretter tilsette litt sukker for å prøve å få kulsyre på flaska?
eller bruke kulsyremaskin til å tilsette kulsyra med når det skal drikkes?
høres dette ut som et godt "prosjekt"?
blir vel moserende vin/eple Cider til slutt
orginalt skal denne oppskriften tilsettes 2KG sukker.
her har eg droppet dei 2 KG sukker, å kjører nå den vanlige prosessen som skal til for å lage denne vinen. mer klarning å gjærstopp å ettersøtning.
så kommer et lite dilemma eg har tenkt på, bør eg tappe på flaske å deretter tilsette litt sukker for å prøve å få kulsyre på flaska?
eller bruke kulsyremaskin til å tilsette kulsyra med når det skal drikkes?
høres dette ut som et godt "prosjekt"?
blir vel moserende vin/eple Cider til slutt