Duckboot
Norbrygg-medlem
Jeg lurer på å leke litt med Muntons Nut Brown fra Europris.
Jeg har laget 2 brygg med det settet + Homebrew Brew Enhancer fra Europris også - Begge ble glimrende, og veldig godt motatt fra venner og bekjente.
Nå lurer jeg på å kanskje "jazze" opp dette settet litt. Kanskje litt mer bitterhet, og kanskje litt mer fyllde.
Noen her som har gjort slike eksperimenter?
NB! Jeg er veldig fersk i gamet, men veldig nysgjerrig på å utvikle denne hobbyen (lidenskapen) videre.
Edit:
Test nr 1 - Bryggedag 03.12.13:
* 200g Chocolate Malt
* 200g Pale Chocolate Malt
* 1 Lakrisstang
* Safale S-04
Brew Enhancer + 5L vann Kokes opp.
Malten legges i tepose i ved ca 70 grader, og lar trekke i 30 minutter.
Ta ut teposen - Legg i lakrisstang.
Kok opp, og så blandes kit i.
Hiv i gjæringskar, etterfyll med ca 15L vann.
Ha gjæren i (på riktig måte).
Gjæres i 10-14 dager.
Karbonering på flaske i 3-4 uker.
Jeg har laget 2 brygg med det settet + Homebrew Brew Enhancer fra Europris også - Begge ble glimrende, og veldig godt motatt fra venner og bekjente.
Nå lurer jeg på å kanskje "jazze" opp dette settet litt. Kanskje litt mer bitterhet, og kanskje litt mer fyllde.
Noen her som har gjort slike eksperimenter?
NB! Jeg er veldig fersk i gamet, men veldig nysgjerrig på å utvikle denne hobbyen (lidenskapen) videre.
Edit:
Test nr 1 - Bryggedag 03.12.13:
* 200g Chocolate Malt
* 200g Pale Chocolate Malt
* 1 Lakrisstang
* Safale S-04
Brew Enhancer + 5L vann Kokes opp.
Malten legges i tepose i ved ca 70 grader, og lar trekke i 30 minutter.
Ta ut teposen - Legg i lakrisstang.
Kok opp, og så blandes kit i.
Hiv i gjæringskar, etterfyll med ca 15L vann.
Ha gjæren i (på riktig måte).
Gjæres i 10-14 dager.
Karbonering på flaske i 3-4 uker.