Jeg stod ute i garasjen, men er sånn temperatur kalibrering på måleapperatet.Målte du ved romtemperatur?
Jeg stod ute i garasjen, men er sånn temperatur kalibrering på måleapperatet.Målte du ved romtemperatur?
Jeg stod ute i garasjen, men er sånn temperatur kalibrering på måleapperatet.
Gjorde dette en lørdag formiddag en gang. Hadde vært ute dagen før, og jeg så kanskje litt shabby ut. De doseringssprøytene ligger ikke fremme, så man må spørre betjeningen. Plutselig ble jeg jo veldig klar over hvordan hele situasjonen så ut fra et tredjepersonsperspektiv. #denfølelsenEt tips til nøyaktig dosering: Gå innom ditt lokale apotek og plukk med deg en doseringssprøyte til en femmer.
Jeg kommer til å styre utenom lactol i fremtiden. Gir lett smak, og ikke en god en. Minner meg om kalvemelken på gården da jeg var liten. Fysj!
Sent fra min LON-L29 via Tapatalk
Med våres vann i stavangerområdet ligger vi ca på 5ml (ml er det samme som gram, så du kan bare bruke humlevekta du har) med tilsatt lactol 88% i lag med de vanlige saltene på en 25liters batch med vanlig IPA. Da ligger PH på ca 5,3. Dette vil jo variere litt alt eller hva malt osv vi bruker, men håper det er en grei pekepinne
Det var jeg faktisk ikke klar over @Finn Berger, så takk for at du gjor meg oppmerksom på det eg har brukt lik mengde i gram som ml i over 1 år nå og har truffet innenfor 0,1 i ph fra det jeg skulle hatt hver gang.
Så bra. Og der kan man se: Som jeg pleide å si til elevene mine, så finnes det ikke noe sånt som unyttig kunnskap. Du veit aldri når noe kan komme til nytte.
Men hørte de på meg? Tja - av og til, i alle fall.