En ting jeg lurer på som kanskje noen her inne kan hjelpe til med.
Om man f.eks tenker å brygge en stout med en O.G på rundt 1.090 trenger man - ihvertfall med mitt oppsett - å legge til noe spraymalt under kok. Hvordan skal jeg regne meg frem til hvor mye jeg skal bruke av lys/mørk?
En tenkt oppskrift inneholder
80% maris otter
10% black
10% sjokolade
Om jeg trenger 1kg spraymalt i tillegg for å få riktig O.G, skal jeg da tilsette 800g lys og 200g mørk for å opprettholde prosentsatsene, eller er det en annen måte å løse dette på?
Om man f.eks tenker å brygge en stout med en O.G på rundt 1.090 trenger man - ihvertfall med mitt oppsett - å legge til noe spraymalt under kok. Hvordan skal jeg regne meg frem til hvor mye jeg skal bruke av lys/mørk?
En tenkt oppskrift inneholder
80% maris otter
10% black
10% sjokolade
Om jeg trenger 1kg spraymalt i tillegg for å få riktig O.G, skal jeg da tilsette 800g lys og 200g mørk for å opprettholde prosentsatsene, eller er det en annen måte å løse dette på?