Er det noen som har testa denne oppskriften, og som kan si hvor nærme den kom orginalen?
Jeg fikk desverre ikke tak i molasses, så jeg måtte erstatte med mørk sirrup. Siden molasses har mye smak, så kjørte jeg på med litt exta sirrup enn det skulle være molasses. Dette endrer nok smaken, men men...
Ruddles County Bitter OG 1050 25 Litres
Crushed Pale malt 3875g (4260g)
Crushed Crystal malt 250g (275g)
Brewing sugar 500g
Molasses 30g
Brewers caramel 10ml
Irish Moss
Mash for 90 mins at 66c
90 mins Boil
Fuggles 60g full boil
WGV 45g full boil
WGV 15g 15 min soak after heat off
Jeg fikk desverre ikke tak i molasses, så jeg måtte erstatte med mørk sirrup. Siden molasses har mye smak, så kjørte jeg på med litt exta sirrup enn det skulle være molasses. Dette endrer nok smaken, men men...
Ruddles County Bitter OG 1050 25 Litres
Crushed Pale malt 3875g (4260g)
Crushed Crystal malt 250g (275g)
Brewing sugar 500g
Molasses 30g
Brewers caramel 10ml
Irish Moss
Mash for 90 mins at 66c
90 mins Boil
Fuggles 60g full boil
WGV 45g full boil
WGV 15g 15 min soak after heat off