Semibrygg

Hei
Har ett blaningsbrygg som trenger gjenopplivning eller nådeskudd
satte en dunk på 20 liter(13/2) med "Newcastel Brown" og fikk en OG på 1052.
tilsatte en ( kun 1) pakke 1098 Brittish Ale (som tydelig vis er alt for lite).
brygget var aktivt i(plopper) etter 16 timer og holt på i 36 tmer

Er det noen måte å redde dette brygget på så sent? eller er sluket den beste kandidaten.
 
Høres jo ikke galt ut dette.
Selv om du ikke bruker anbefalt gjærmengde betyr ikke det nødvendigvis att du vil få ett ødelagt brygg, men heller att det trolig ikke blir opptimalt.
Hvist gjæringen startet etter 16t har nokk gjæren klart å gjøre jobben.
Har du tatt noen målinger eller tester av ølet eller har du bare registrert att aktiviteten har redusert?

Hvist du ikke har tatt noen kontroller enda vil jeg egentlig tro att alt går bra her.
 
Utgående fra at gjæringstemperaturen er i orden (ca 18 grader eller litt varmere) så har det sikkert gått bra likevel.
 
Tilbake
Topp