Hei,
Tenkte å lage en saison som ikke blir så voldsom i alkoholprosenten som den jeg nettopp har laget ble, pga heftig utgjæring.
Målet var en OG på rundt 1,035-1,038 og en sluttprosent på rundt 4,2-4,5% (etter karbonering)
Hvor mye IBU ville dere satset på, på en så "lett øl" ? 20 ? Ville det vært en fordel med noe cara-malt for økt fylde her, når den er så lav på malten i utgangspunktet? Eventuelt kanskje nye krydderier som appelsinskall, koriander, ingefær, chili? Tenker at det vil gjøre drikken mer spennende når den er såpass svak.
Kanskje litt tørrhumling er spennende med en så "lett" sak? Noble hops eller Amerikanske? jeg har perle for hånden, og litt cascade.
Gjæren blir belle saison slurry fra forrige batch og jeg brygger ekstrakt, ellers er jeg åpen for forslag.
Tenkte å lage en saison som ikke blir så voldsom i alkoholprosenten som den jeg nettopp har laget ble, pga heftig utgjæring.
Målet var en OG på rundt 1,035-1,038 og en sluttprosent på rundt 4,2-4,5% (etter karbonering)
Hvor mye IBU ville dere satset på, på en så "lett øl" ? 20 ? Ville det vært en fordel med noe cara-malt for økt fylde her, når den er så lav på malten i utgangspunktet? Eventuelt kanskje nye krydderier som appelsinskall, koriander, ingefær, chili? Tenker at det vil gjøre drikken mer spennende når den er såpass svak.
Kanskje litt tørrhumling er spennende med en så "lett" sak? Noble hops eller Amerikanske? jeg har perle for hånden, og litt cascade.
Gjæren blir belle saison slurry fra forrige batch og jeg brygger ekstrakt, ellers er jeg åpen for forslag.