Hei!
Kunne tenkt meg å prøve en øl med veldig lang lagringstid, og fabler om å lage juleøl til 2017 allerede nå (har tilfeldigvis litt barnefri nå i ferien og tenkte å utnytte det til det fulle )...
Ser for meg en stout med høy alkoholprosent (8-9%), og gjerne noen subtile smaksnyanser som får god tid til å utvikle seg...
Har også et kriterie om at må gjæres på ca. 16 grader (har en kølsch stående i samme gjæringsskap)...
Tar gjerne i mot tips nå i løpet av de neste timene slik at jeg rekker bryggebutikken før den stenger
Kunne tenkt meg å prøve en øl med veldig lang lagringstid, og fabler om å lage juleøl til 2017 allerede nå (har tilfeldigvis litt barnefri nå i ferien og tenkte å utnytte det til det fulle )...
Ser for meg en stout med høy alkoholprosent (8-9%), og gjerne noen subtile smaksnyanser som får god tid til å utvikle seg...
Har også et kriterie om at må gjæres på ca. 16 grader (har en kølsch stående i samme gjæringsskap)...
Tar gjerne i mot tips nå i løpet av de neste timene slik at jeg rekker bryggebutikken før den stenger