Hei.
Jeg har brygget øl i endel år nå, og er interessert i å vite mye mere om Norsk bryggekultur. Mye av det jeg har lært er kommet fra andre steder i verdenen. Som mikrobryggebransjen i USA, Tjekkisk og Tysk ølkultur, samt Engelske tradisjoner.
Nå er jeg og en kompis interessert i å få vite mest mulig om Norske øltradisjoner.
Vi ser på dette som et prosjekt. Vi har lyst å samle inn informasjon om lokale bryggemetoder, lokale råvarer som er blitt brukt gjennom årene, osv.
Vi skal også prøve å sette av tid våren/sommeren/høsten 2012, for å reise litt rundt på gårder i Norge, for å se og lære.
Derfor er det fint med tips om personer/gårder som driver med brygging av øl i henhold til lokale tradisjoner i sitt område. Alt av informasjon om Norske bryggetradisjoner er relevant.
Så vet du mye, eller vet om noen som kan mye, om Norsk øl-bryggekultur, ta kontakt.
Mvh
Tom Alfred Øimo
Mobil 41314413
E-post tom.alfred.oimo@hotmail.com
Jeg har brygget øl i endel år nå, og er interessert i å vite mye mere om Norsk bryggekultur. Mye av det jeg har lært er kommet fra andre steder i verdenen. Som mikrobryggebransjen i USA, Tjekkisk og Tysk ølkultur, samt Engelske tradisjoner.
Nå er jeg og en kompis interessert i å få vite mest mulig om Norske øltradisjoner.
Vi ser på dette som et prosjekt. Vi har lyst å samle inn informasjon om lokale bryggemetoder, lokale råvarer som er blitt brukt gjennom årene, osv.
Vi skal også prøve å sette av tid våren/sommeren/høsten 2012, for å reise litt rundt på gårder i Norge, for å se og lære.
Derfor er det fint med tips om personer/gårder som driver med brygging av øl i henhold til lokale tradisjoner i sitt område. Alt av informasjon om Norske bryggetradisjoner er relevant.
Så vet du mye, eller vet om noen som kan mye, om Norsk øl-bryggekultur, ta kontakt.
Mvh
Tom Alfred Øimo
Mobil 41314413
E-post tom.alfred.oimo@hotmail.com