Hei.
Er nybegynner. 3dje brygg vil jeg skal være hveteøl.
Kan dette bli bra??
Og hvor lenge bør den lagres på flasker? ( 14dg karbonering på 20grader + ?? )
Oppskrifta er en jeg fant på nett, men endret litt pga råvarelageret mitt.
3,00 kg Pale Malt
3,00 kg Wheat Malt
15,00 g Perle-60min
40,00 g Perle- 10min
11,5 g Safebrew WB-06
Meskes på 65 grader i 75 min
+ 75 grader i 10 min
skyll med 78 graders vann
Kokes i 60 min.
Gjæres på 18-24 grader.
Her er råvarelageret mitt pr dd. ( TAR GJERNE IMOT OPPSKRIFTER PÅ ALE TILPASSET RÅVARENE ) Kanskje en APA, IPA, hybrid av Grimbergen Ambree ....
25 kilo pale
11 kilo hvete
10 kilo pils
Chinook,Saaz,Cascade,East kent goldings,Perle,
Safebrew WB-06 x2, Safale US-05 x2, Safebrew T-58
Er nybegynner. 3dje brygg vil jeg skal være hveteøl.
Kan dette bli bra??
Og hvor lenge bør den lagres på flasker? ( 14dg karbonering på 20grader + ?? )
Oppskrifta er en jeg fant på nett, men endret litt pga råvarelageret mitt.
3,00 kg Pale Malt
3,00 kg Wheat Malt
15,00 g Perle-60min
40,00 g Perle- 10min
11,5 g Safebrew WB-06
Meskes på 65 grader i 75 min
+ 75 grader i 10 min
skyll med 78 graders vann
Kokes i 60 min.
Gjæres på 18-24 grader.
Her er råvarelageret mitt pr dd. ( TAR GJERNE IMOT OPPSKRIFTER PÅ ALE TILPASSET RÅVARENE ) Kanskje en APA, IPA, hybrid av Grimbergen Ambree ....
25 kilo pale
11 kilo hvete
10 kilo pils
Chinook,Saaz,Cascade,East kent goldings,Perle,
Safebrew WB-06 x2, Safale US-05 x2, Safebrew T-58