Sjokolade i imperial stout

Rutof

 
Jeg har en imp. Stout som jeg ar brygget noen ganger. Denne syns jeg er veldig god. Jeg ønsker å tilsette sjokolade i den neste gang jeg skal brygge den.  Den har ganske høy ibu. Kommer det i konflikt med sjokoladen? Bør jeg justere ned ibu'en?
 
Er det vanlig sjokolade du mener eller sjokolademalt? Vanlig sjokolade inneholder mye fett og går ikke godt sammen med ølskum.
 
Brede skrev:
Er det vanlig sjokolade du mener eller sjokolademalt? Vanlig sjokolade inneholder mye fett og går ikke godt sammen med ølskum.

Tenkte på rein sjokolade. Der det er minimalt med fett. Eller rein kakao
 
Jeg brukte 55g kakaonibs/biter og 70g kokesjokolade til en stout. Ble så godt atte
Dette var til 20 liters batch og tilsatt i pose siste 15 min av kok. Kakaonibs kjøpte jeg i en helsekost.
 
La kakaonibs i et glass med lys rom i noen dager, og tilsatte etter stormgjæringen. Ble utrolig bra!
 
Tilbake
Topp