Sjokolade i stout

Pål Heide Kielland

Norbrygg-medlem
planlegger en milkstout med noe sjokoladepreg. Litt i retning Youngs double chocolate, men usikker på hvordan jeg skal få fram sjokoladen. Og helst uten at det blir veldig bittert. Har tenkt på flere muligheter:
- en voksen andel lys sjokolademalt
- kakaopulver i slutten av koken
- kakaonibs
- cholaca
Noen som har erfaring med hva som fungerer og hva en skal styre unna?
 
Jeg har bare én erfaring med kakaopulver (first price, 1 time, 270 gram i 30 liter). Synes ikke det funket så veldig bra, nesten ikke merkbar kakaosmak på det ferdig ølet. Men det kan jo bare ha vært for lite.
 
Jeg har bare én erfaring med kakaopulver (first price, 1 time, 270 gram i 30 liter). Synes ikke det funket så veldig bra, nesten ikke merkbar kakaosmak på det ferdig ølet. Men det kan jo bare ha vært for lite.
Takk for tips. Tror jeg venter til Brewshop får inn cholaca, det skal visstnok være riktig så bra
 
Tilbake
Topp