Tenkte vi skulle dra til og prøve med dekoksjonsmesking og greier i dag på en bock. Bratbergen vår som vi skulle meske i er desverre allergisk mot vørter og svir det. Smakte ikkje svidd av vørteren heldigvis. Drog fram en Biab pose som ble kjøpt i ett kjekt og ha øyeblikk på butikken og fyrte opp krabbakokaren.
Problemet nå er at vi ikkje har anelse om hvilket øl det blir ut av det.
Oppskriftå er røfligt
Munich 70%
Pils 20%
Amber 10%
Hersbrucker humle på 60 og 30min
Mesk på 50-65-78 grader.
Ibu 26
Og-fg 87-15
Ebc 45
Hva kan dette ølet ligge mot som definisjon?
Problemet nå er at vi ikkje har anelse om hvilket øl det blir ut av det.
Oppskriftå er røfligt
Munich 70%
Pils 20%
Amber 10%
Hersbrucker humle på 60 og 30min
Mesk på 50-65-78 grader.
Ibu 26
Og-fg 87-15
Ebc 45
Hva kan dette ølet ligge mot som definisjon?