holder på å brygge nå, og når jeg lettet på lokket i meskekaret etter en stund var det mye skum på toppen? Hva er det og gjør det noe? Jeg kjører kontinuerlig sirkulering (herms) mesker på 67 grader.
Noen forslag
-Lage større hull i overrisleren hvis du bruker det, siden små hull kan lage litt mer direkte spyling/ splashing enn større som bare renner. Prøv deg frem her.
-Bare legge slangen/koblingen fra pumpa oppi/over kanten.
-Skru ned tempoet på pumpa hvis mulig.
Hadde dette problemet selv og ble litt mye skum opp mot lokket mot slutten.
Utenom det så har jeg ikke merket smaksforskjell før og etter fiks, så antar at det ikke kan ha all verden å bety, men her må nok ekspertene uttale seg.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.