Hei.
Jeg sliter litt med lite skum og skumfasthet på mine brygg, er det noen som har en idè om hva som kan gjøre det? Jeg mesker vanlivis på 66-67 i 90 min, og koker i 90 min. Stort sett bare ett stegs mesking.
Karboneringen gjøre på kunstig måte i følge tabellen jeg fant her på forumet et sted.
Har mesketid, temperatur og koketid innvirkning på skumdannelsen og skumfasteheten i øl'et?
Og det er stort sett samme problemet uansett om jeg brygger pils eller stout.
Jeg sliter litt med lite skum og skumfasthet på mine brygg, er det noen som har en idè om hva som kan gjøre det? Jeg mesker vanlivis på 66-67 i 90 min, og koker i 90 min. Stort sett bare ett stegs mesking.
Karboneringen gjøre på kunstig måte i følge tabellen jeg fant her på forumet et sted.
Har mesketid, temperatur og koketid innvirkning på skumdannelsen og skumfasteheten i øl'et?
Og det er stort sett samme problemet uansett om jeg brygger pils eller stout.