Nybegynner med beerbrew 30 og 4 batcher
Som overskriften sier så sliter jeg med kullsyre og relativt flatt øl og håper noen kan gi en pekepinne på hva jeg gjør galt
Blitt brygget pale ale, par red ale og brown ale som er kjøpt som ferdigsett, har ligget noe poeng under med OG (snakk om par tre poeng) og rundt 22-24 liter hver gang. Blitt brukt tørrgjær som har fulgt med settene, gjæret i skap i 14 dager, omstikket til nytt kar med sukkerlake, der jeg har brukt vanlig sukker på 6g/l, byttet til rørsukker sist nå i håp det ble noe bedre. satt flaskene på badet i 14 dagers tid, deretter på kjøl.
Så godt som alle flaskene har bunnfall, men mangler skum og kullsyre. Ølet er noe uklart, men smaker godt.
Er det noe jeg kan prøve annerledes evt mer sukker?
takker for alle svar og tips å tricks
Morten
Som overskriften sier så sliter jeg med kullsyre og relativt flatt øl og håper noen kan gi en pekepinne på hva jeg gjør galt
Blitt brygget pale ale, par red ale og brown ale som er kjøpt som ferdigsett, har ligget noe poeng under med OG (snakk om par tre poeng) og rundt 22-24 liter hver gang. Blitt brukt tørrgjær som har fulgt med settene, gjæret i skap i 14 dager, omstikket til nytt kar med sukkerlake, der jeg har brukt vanlig sukker på 6g/l, byttet til rørsukker sist nå i håp det ble noe bedre. satt flaskene på badet i 14 dagers tid, deretter på kjøl.
Så godt som alle flaskene har bunnfall, men mangler skum og kullsyre. Ølet er noe uklart, men smaker godt.
Er det noe jeg kan prøve annerledes evt mer sukker?
takker for alle svar og tips å tricks
Morten