Pleier å justere malten ut fra utvalget fra "pusherne" etter at oppskriften er komponertt, og så justere litt. Har ikke tenkt på at jeg bør lagre det i BS. Noe jeg selvsagt skal/bør begynne med. ("følte-seg-teit")Bruk MYE us-05.
For øvrig. Slett all maten du har i BS databasen og legg inn malten fra pusherne dine. Mye lettere å treffe korrekt hvis du oversetter oppskrifter, for da vet du hva du har til rådighet.
Ja, den ble riktig så ålrait. Brygget med nabo så måtte inngå kompromiss mht bitterher. Ville nok gått for litt mer IBU om det var til meg selv, men tror de fleste mente den var bitter nok. Når det kommer til kaffe tok jeg "halv liter veldig sterk kaffe av ferskkvernet columbiansk kaffe". Rett i karet, ikkeno kaldtrekking og slikt. Kaffesmaken er god, dog kanskje litt mye...Prøvde du denne @Stig Aa. ?? Vurderer den, men har lest ymse om kaffi i det siste.. Vurderer å dumpe kaffi.. Og kjøre vanilje, kokkos og kakao nibs.. Så stikke om til amerikansk eik trekt i mackmyrsmalstöm, siden den ikke er drikkendes
Blir å brygge den fredag eller mandag da Har fortsatt ikke bestemt meg for kaffi enda. Fikk amerikansk eik og nugget i posten idag.. Må bare beregne det med slik at den står på eik de 14dagene jeg er på jobb
Blir å brygge den fredag eller mandag da Har fortsatt ikke bestemt meg for kaffi enda. Fikk amerikansk eik og nugget i posten idag.. Må bare beregne det med slik at den står på eik de 14dagene jeg er på jobb
Hehe.. Vi for sjåEr vel snart slutt på 14 dagers jobber [emoji48]
Sent from my iPhone using Tapatalk