Skulle kjøle øl og kjøleren sprakk. Dermed står 50+L i kjelen i -2 grader og litt vind. Venter på at den skal nå typ 20 grader før vi setter den i gjæringsskap. Noen som har en formening om hvordan dette kan gå?
Har dekt med alufolie og satser på lite inntog av bakterier. Har en kjøler fra humleogmalt mener jeg, men har nok vært vann inni i en kaldværsperiode. Krysser fingrene for nedkjølt og ok øl.
Min kjøler har også gått lekk, oppdaga i går. Min har sprukket der den bøyer på toppen. Har nok brukt den bøyen litt for mye som håndtak til å røre rundt med :/
50 liter kjøles sakte under folie. Måtte til slutt få tak i en liten kjøler, satser på at ølet blir drikkbart til slutt. Første 11-timers bryggdag, check
sølvlodd hvis sprekken ikke er for bred eller bytt ut hele bøyen.
Dimensjon ? Er det 10mm kan du få noen til og bøye et 12mm rør som trees utenpå og sølvloddes.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.