Roar A
Norbrygg-medlem
Hei!
Brygget på lørdag 3/3 en American Brown ale OG på 53 tilsatte to pakker tørrgjær som var godt rehydret. Gjæringen startet allerede etter 8-9 timer. Og det gjæret voldsomt i 3 dager, så var det bråstopp og alt skum på toppen forsvant og det er helt dødt i gjæringskaret. Hva kan skjedd og hva kan jeg forsøke å gjøre? Er det noe poeng å prøve å tilsette ny gjær?
Mvh Roar A
Brygget på lørdag 3/3 en American Brown ale OG på 53 tilsatte to pakker tørrgjær som var godt rehydret. Gjæringen startet allerede etter 8-9 timer. Og det gjæret voldsomt i 3 dager, så var det bråstopp og alt skum på toppen forsvant og det er helt dødt i gjæringskaret. Hva kan skjedd og hva kan jeg forsøke å gjøre? Er det noe poeng å prøve å tilsette ny gjær?
Mvh Roar A