Starter spørsmål..

Uv

Norbrygg-medlem
Jeg har laget min første starter og jeg vet ikke helt hvor mye gjær ( fysisk i kolben ) jeg skal forvente og få, altså i mengde. Legger ved et bilde, stått på magnetrører i underkant av 30 timer, så i kjøleskap. Dette bildet er tatt etter 19 timer i kjøleskap. Ser dette riktig ut?
54269693-46c6-9663.jpg
den er lysere i virkeligheten. Gjæren er WLP001. 2L kolbe.
 
Det ser meget bra ut det. Så er det bare å helle av vørteren og  tilsette gjæren(bunnfallet) i gjæringskaret.
 
Den delen er grei, var bare redd for at det kanske ble for lite. Uten at jeg har noen erfaringer med mengde i en starter :) da blir det Beer geek brygging på lørdag morgen :)
Takk for svar :D
 
Ser fin ut den. Liker også at den er standsmessig plassert oppå SC2: Wings of Liberty matte.

La den stå i 48-ish timer før du heller av vørteren på toppen.
 
Hehe, det er riktig. Den står forsåvidt i "hotell bar" kjøleskapet under pulten i mancaven min :)
 
Tilbake
Topp