Hei
Jeg lurer på om det er noen "tommelfinger-regel" eller slikt for hvor mye høyere OG man får med mye sukker?
Ser på ett kit fra ølbrygginjg.no, der det er 2kg sukker som skal tilsettes:
http://www.olbrygging.no/products/risen
Er jo ett kraftig brygg, men jeg lurer litt på hvor mye malt som er i denne oppskriften, om det er mye sukker for å veie opp for menger malt, eller om det bare er et must...
Skal sende de en forespørsel å spørre om menge malt i KIT, men lurer da bare på om det er noen regel for sukker
Christian
Jeg lurer på om det er noen "tommelfinger-regel" eller slikt for hvor mye høyere OG man får med mye sukker?
Ser på ett kit fra ølbrygginjg.no, der det er 2kg sukker som skal tilsettes:
http://www.olbrygging.no/products/risen
Er jo ett kraftig brygg, men jeg lurer litt på hvor mye malt som er i denne oppskriften, om det er mye sukker for å veie opp for menger malt, eller om det bare er et must...
Skal sende de en forespørsel å spørre om menge malt i KIT, men lurer da bare på om det er noen regel for sukker
Christian