AudunWS
Dommer
Sitter og leker med en oppskrift på en IPA jeg skal brygge på onsdag og trenger litt innspill på denne oppskriften. Planen var en nye Nelson Pale Ale, men det forsvant et halvt fat IPA utover gulvet i helga så da må jeg ha en IPA i stedet for
Batch str: 38 liter
Amt Name Type # %/IBU
5,00 kg Pale Malt
5,00 kg Pilsner
1,00 kg Pale Crystal
0,50 kg Munich Malt - 20L
30,00 g Simcoe [13,00 %] - Boil 90,0 min Hop 5 24,6 IBUs
30,00 g Perle [8,00 %] - Boil 60,0 min Hop 6 14,2 IBUs
20,00 g Cascade [5,50 %] - Boil 15,0 min Hop 7 3,2 IBUs
20,00 g Nelson Sauvin [12,00 %] - Boil 15,0 min Hop 8 7,0 IBUs
25,00 g Cascade [5,50 %] - Boil 5,0 min Hop 9 1,6 IBUs
25,00 g Nelson Sauvin [12,00 %] - Boil 5,0 min Hop 10 3,5 IBUs
2,0 pkg California Ale V (White Labs #WLP051) [35,49 ml] Yeast 11 -
30,00 g Nelson Sauvin [12,00 %] - Dry Hop 0,0 Days Hop 12 0,0 IBUs
Beer Profile
Est Original Gravity: 1,065 SG
Est Final Gravity: 1,016 SG
Estimated Alcohol by Vol: 6,5 %
Bitterness: 54,2 IBUs
Est Color: 17,7 EBC
Batch str: 38 liter
Amt Name Type # %/IBU
5,00 kg Pale Malt
5,00 kg Pilsner
1,00 kg Pale Crystal
0,50 kg Munich Malt - 20L
30,00 g Simcoe [13,00 %] - Boil 90,0 min Hop 5 24,6 IBUs
30,00 g Perle [8,00 %] - Boil 60,0 min Hop 6 14,2 IBUs
20,00 g Cascade [5,50 %] - Boil 15,0 min Hop 7 3,2 IBUs
20,00 g Nelson Sauvin [12,00 %] - Boil 15,0 min Hop 8 7,0 IBUs
25,00 g Cascade [5,50 %] - Boil 5,0 min Hop 9 1,6 IBUs
25,00 g Nelson Sauvin [12,00 %] - Boil 5,0 min Hop 10 3,5 IBUs
2,0 pkg California Ale V (White Labs #WLP051) [35,49 ml] Yeast 11 -
30,00 g Nelson Sauvin [12,00 %] - Dry Hop 0,0 Days Hop 12 0,0 IBUs
Beer Profile
Est Original Gravity: 1,065 SG
Est Final Gravity: 1,016 SG
Estimated Alcohol by Vol: 6,5 %
Bitterness: 54,2 IBUs
Est Color: 17,7 EBC