holder på å lage en vanlig surdeig med økologisk hvetemel.
Lurer på om jeg kan bruke den som en typisk berliner Weisse gjær?
Tenker
50/50 hvete/pilsner OG 1.030
60min 66grader messing
10mun 78 utmesk.
Kun oppkok, forså tilføye surdeig (et par dl slur på 20liter)
Det er vel slik at jeg kan la det jobbe et par dager, ta pH og tilføye litt humle
For å stoppe Lacto, forså la det gjære videre til jeg er fornøyd?
Høres dette ut som en OK plan ? Tar gjerne imot innspill.
Lurer på om jeg kan bruke den som en typisk berliner Weisse gjær?
Tenker
50/50 hvete/pilsner OG 1.030
60min 66grader messing
10mun 78 utmesk.
Kun oppkok, forså tilføye surdeig (et par dl slur på 20liter)
Det er vel slik at jeg kan la det jobbe et par dager, ta pH og tilføye litt humle
For å stoppe Lacto, forså la det gjære videre til jeg er fornøyd?
Høres dette ut som en OK plan ? Tar gjerne imot innspill.