Svarthavre i Havrestout?

Oppdaget for en tid tilbake at det finnes en norsk produsent av urhavren som ble dyrket her så langt tilbake som til vikintiden; Svarthavre.

Er det noen som har prøvd denne i Havrestout?

Ser at de i tillegg til de vanlige havregryna også tilbyr kuttet havre... Noen synspunkter på denne som ingrediens?

 
Har ikke prøvd svarthavre, men ser den har mindre karbohydrat og en god del mer fett. Dèt lyder ikke optimalt. Hvor mye tenker du å bruke?

Når det gjelder kuttet havre, så tror jeg den trenger å bløtgjøres en stund i vann før du bruker den.
 
Har ikke prøvd svarthavre, men ser den har mindre karbohydrat og en god del mer fett. Dèt lyder ikke optimalt. Hvor mye tenker du å bruke?

Når det gjelder kuttet havre, så tror jeg den trenger å bløtgjøres en stund i vann før du bruker den.
Ja...lagt merke til det der, men forsøker å se om noen har gjort seg noen erfaringer med denne. Ikke noe jeg har tenkt å brygge foreløpig men innimellom spinner jo hodet på en hjemmebrygger når han ser noe som kan brukes i brygging ;)
 
Tilbake
Topp