Nå har jeg bestilt meg noe malt igjen, etter ønske fra en kompis om en stout.
Så da tenkte jeg like gjerne å gå bananas. Stikke opp alt jeg kan finne på, bare for å prøve.
Galematias, eller mulig drikkbart???
Dette er i allefall hva jeg akter å gjøre, kanskje redusere/øke på noe?
Statistics
Volume: 23 liters
OG: 1070
FG:
Alcohol: 6.9 % by vol.
Colour: 84 EBC (Black)
Bitterness: 29 IBU
BU/GU: 0.45
Fermentables
Pale Malt 7 EBC 4000 grammes
Aroma Malt 150 EBC 500 grammes
Chocolate Malt 800 EBC 350 grammes
Roasted Barley 1100 EBC 300 grammes
Cane Sugar (light) 20 EBC 500 grammes (Tilsatt v/ min. '00)
Havregryn 200 grammes
Kakao 150 grammes (Tilsatt v/ min. '55)
Kaffe (tørr) 150 grammes (Tilsatt v/ min '50)
Vaniljestang 3 stk (Tilsatt v/ min. '30)
Mash schedule: 67 degrees for 60 minutes, 78 degrees for 10 minutes.
Hops
Goldings 4.8% alpha 60 grammes 60 minutes
Goldings 4.8% alpha 30 grammes 15 minutes
Goldings 4.8% alpha 10 grammes 1 minutes
Fermentation
Yeast: Safale US-05
Så da tenkte jeg like gjerne å gå bananas. Stikke opp alt jeg kan finne på, bare for å prøve.
Galematias, eller mulig drikkbart???
Dette er i allefall hva jeg akter å gjøre, kanskje redusere/øke på noe?
Statistics
Volume: 23 liters
OG: 1070
FG:
Alcohol: 6.9 % by vol.
Colour: 84 EBC (Black)
Bitterness: 29 IBU
BU/GU: 0.45
Fermentables
Pale Malt 7 EBC 4000 grammes
Aroma Malt 150 EBC 500 grammes
Chocolate Malt 800 EBC 350 grammes
Roasted Barley 1100 EBC 300 grammes
Cane Sugar (light) 20 EBC 500 grammes (Tilsatt v/ min. '00)
Havregryn 200 grammes
Kakao 150 grammes (Tilsatt v/ min. '55)
Kaffe (tørr) 150 grammes (Tilsatt v/ min '50)
Vaniljestang 3 stk (Tilsatt v/ min. '30)
Mash schedule: 67 degrees for 60 minutes, 78 degrees for 10 minutes.
Hops
Goldings 4.8% alpha 60 grammes 60 minutes
Goldings 4.8% alpha 30 grammes 15 minutes
Goldings 4.8% alpha 10 grammes 1 minutes
Fermentation
Yeast: Safale US-05