Har satt en APA (mitt første brygg). Målte SG til 1010 idag, for å sjekke om gjæringen snart er ferdig. Har tenkt å flaske til helgen. Smakte på vørteren og det er fortsatt svært bittert/besk og det svir på tunga fortsatt etter en halv time. Hva kan ha skjedd og kan det bli bra.
Følgende feil ble gjort under brygging: For lang mesketid, klarte ikke å fosskoke og alt for raus i blandingsforholdet med Starsan.
Jeg har spurt om dette før, men jeg er såpass i tvil om det har noe for seg å flaske - derfor stiller jeg spørsmålet igjen. Kan dette bli bra og beklager at jeg gjentar problemstillingen.
Følgende feil ble gjort under brygging: For lang mesketid, klarte ikke å fosskoke og alt for raus i blandingsforholdet med Starsan.
Jeg har spurt om dette før, men jeg er såpass i tvil om det har noe for seg å flaske - derfor stiller jeg spørsmålet igjen. Kan dette bli bra og beklager at jeg gjentar problemstillingen.