Dagens tips fra Ølportalen.no om terrasserøyking av malt.
http://olportalen.no/2013/12/30/terrasseroyking-av-malt/
Jeg er så heldig at jeg har snekkerverksted og høvel. Har høvlet diverse tresorter, blant annet einer for varmrøyking av fisk og kjøtt i en Sølvkroken røykboks. Så nå blir det å teste einerrøkt IPA. Har tidligere kjøpt ferdig røkt malt fra Petit, men som det antydes i artikkelen så er det stusselige greier med ingen røyklukt i maltet.
http://olportalen.no/2013/12/30/terrasseroyking-av-malt/
Jeg er så heldig at jeg har snekkerverksted og høvel. Har høvlet diverse tresorter, blant annet einer for varmrøyking av fisk og kjøtt i en Sølvkroken røykboks. Så nå blir det å teste einerrøkt IPA. Har tidligere kjøpt ferdig røkt malt fra Petit, men som det antydes i artikkelen så er det stusselige greier med ingen røyklukt i maltet.