Hei!
Har satt sammen min første oppskrift fra bunnen av. En Oatmeal Stout.
Hadde vært kjekt med tilbakemeldinger og råd.
Type: All Grain
Batch Size: 25,00 l
OG: 1.055
FG: 1.016
IBU: 33.6
EBC: 75
ABV: 5.1
5,00 kg Pale Malt, Maris Otter (5,9 EBC) Grain 1 82,6 %
0,30 kg Caramel/Crystal Malt - 60L (120,0 EBC) Grain 2 5,0 %
0,25 kg Chocolate (BestMälz) (1200,0 EBC) Grain 3 4,1 %
0,25 kg Oats, Flaked (2,0 EBC) Grain 4 4,1 %
0,25 kg Roasted Barley (Thomas Fawcett) (1300,0 EBC) Grain 5 4,1 %
60,00 g East Kent Goldings (EKG) [5,00 %] - Boil 60,0 min Hop 6 30,1 IBUs
10,00 g Fuggle [4,50 %] - Boil 30,0 min Hop 7 3,5 IBUs
2,0 pkg English Ale (White Labs #WLP002) [35,49 ml] Yeast 8
Har satt sammen min første oppskrift fra bunnen av. En Oatmeal Stout.
Hadde vært kjekt med tilbakemeldinger og råd.
Type: All Grain
Batch Size: 25,00 l
OG: 1.055
FG: 1.016
IBU: 33.6
EBC: 75
ABV: 5.1
5,00 kg Pale Malt, Maris Otter (5,9 EBC) Grain 1 82,6 %
0,30 kg Caramel/Crystal Malt - 60L (120,0 EBC) Grain 2 5,0 %
0,25 kg Chocolate (BestMälz) (1200,0 EBC) Grain 3 4,1 %
0,25 kg Oats, Flaked (2,0 EBC) Grain 4 4,1 %
0,25 kg Roasted Barley (Thomas Fawcett) (1300,0 EBC) Grain 5 4,1 %
60,00 g East Kent Goldings (EKG) [5,00 %] - Boil 60,0 min Hop 6 30,1 IBUs
10,00 g Fuggle [4,50 %] - Boil 30,0 min Hop 7 3,5 IBUs
2,0 pkg English Ale (White Labs #WLP002) [35,49 ml] Yeast 8