Tilbakemelding på oppskrift

xistein

Norbrygg-medlem
Jeg tenkte jeg skulle prøve meg på en egen oppskrift i helga, men da jeg har hele 1 brygg bak meg, så tenkte jeg det kunne være lurt å kvalitetsjekke oppskriften. Ser det greit ut, eller er det noe som noen med litt mer erfaring ville forandret eller justert...?

Style: Moderne Mørk Lager (Krydder Tea) Brewer: xistein

Statistics
Volume: 20 liters
OG: 1058
FG: 1012
Alcohol: 5.8 % by vol.
Colour: 67 EBC (Very dark brown)
Bitterness: 18 IBU
BU/GU: 0.31

Fermentables
Maris Otter Pale Malt      5 EBC      4000g
Roasted Barley          1100 EBC      300g
Cara Red 40 EBC          40 EBC      200g
Chocolate Malt            800 EBC      100g
Flaked Oats                    4 EBC      200g
Honey                          40 EBC      200g

Mash schedule: 67 degrees for 90 minutes

Hops
East Kent Golding 4.4% alpha 35 g 60 minutes
East Kent Golding 4.4% alpha 15 g 5 minutes

Fermentation
Yeast: Saflager W-34/70
Fermented at 11 degrees C for 7 days.
Fermented at 13 degrees C for 7 days.
Lagered at 5 degrees C for 14 days.

Comments:

Tilsett 40 gram krydder-te og 200 g honning etter koking (løst i vann).
 
Tilbake
Topp