Tilsetting av grapefruktjuice i Amundsen barefoot saison?

Var å kjøpte en grapefruktjuice i butikken og lurte på om denne må fryses/varmebehandles? Står på flasken at den er skånsomt varmebehandlet..

Og..

I oppskriften står det at den skal i etter 3-5 dager. Hvordan veit jeg når?

Står heller ikke om den skal gjæres i 7 elller 14 dager. Lurest med 14?
 
Om det står pasteurisert så er den ingen grunn til å varme opp. Koking bør unngås uansett da det antageligvis fjerner en del aroma fra juicen?

All juice du finner i butikken som står varmt er behandlet og kan tilsette rett i karet. Ellers hadde jo kartongene sprengt ;).

Putt i juicen når gjæringa begynner og avta litt. La det gjære til FG er stabil over 2-3 dager, så kan du flaske. Det kan jo ta alt mellom 3-14 dager ;)
 
Tilbake
Topp