Tips om påske brygg?

Type: All Grain Date: 08.01.2012
Batch Size (fermenter): 21,00 l
Boil Size: 24,61 l
Boil Time: 75 min Equipment: Speidel
End of Boil Volume 21,84 l Brewhouse Efficiency: 75,00 %
Final Bottling Volume: 21,00 l Est Mash Efficiency 75,0 %


Ingredients

Denne brygget jeg, den er populær blant venner.
Skal også brygge en Wit.


Ingredients
Amt Name Type # %/IBU
4,65 kg Pale Malt (2 Row) US (3,9 EBC) Grain 1 86,9 %
0,70 kg Hvetemalt (3,9 EBC) Grain 2 13,1 %
30,00 g Saaz [4,00 %] - Boil 60,0 min Hop 3 14,1 IBUs
30,00 g Goldings, East Kent [5,00 %] - Boil 20,0 min Hop 4 10,7 IBUs
0,25 tsp Irish Moss (Boil 10,0 mins) Fining 5 -
20,00 g Goldings, East Kent [5,00 %] - Boil 2,0 min Hop 6 1,0 IBUs
1,0 pkg German Ale/Kolsch (White Labs #WLP029) [35,49 ml] Yeast 7 -
 
Per N skrev:
Type: All Grain Date: 08.01.2012
Batch Size (fermenter): 21,00 l
Boil Size: 24,61 l
Boil Time: 75 min Equipment: Speidel
End of Boil Volume 21,84 l Brewhouse Efficiency: 75,00 %
Final Bottling Volume: 21,00 l Est Mash Efficiency 75,0 %


Ingredients

Denne brygget jeg, den er populær blant venner.
Skal også brygge en Wit.


Ingredients
Amt Name Type # %/IBU
4,65 kg Pale Malt (2 Row) US (3,9 EBC) Grain 1 86,9 %
0,70 kg Hvetemalt (3,9 EBC) Grain 2 13,1 %
30,00 g Saaz [4,00 %] - Boil 60,0 min Hop 3 14,1 IBUs
30,00 g Goldings, East Kent [5,00 %] - Boil 20,0 min Hop 4 10,7 IBUs
0,25 tsp Irish Moss (Boil 10,0 mins) Fining 5 -
20,00 g Goldings, East Kent [5,00 %] - Boil 2,0 min Hop 6 1,0 IBUs
1,0 pkg German Ale/Kolsch (White Labs #WLP029) [35,49 ml] Yeast 7 -



Hmm denne ser bra ut
 
Påsken er lang og trenger to forskjellige brygg. Samt jeg trenger å brygge litt i starten for å få det i fingrene  ;D

Tenkt litt på Wit  :) er den litt for vanskelig å starte på? Burde du ha 5-6 brygg før du går på den. Har brygget 2 allgrain brygg :yes:

Noen som har noen råd og oppskrifter?  Sett litt på gahr sin oppskrift.
 
Denne står for tur som neste brygg, den er god og frisk når vårsolen varmer.
Denne liker de fleste

Type: All Grain Date: 10.04.2011
Batch Size (fermenter): 19,99 l Brewer: Per Neverdal
Boil Size: 23,44 l Asst Brewer: 
Boil Time: 75 min Equipment: Speidel
End of Boil Volume 20,79 l Brewhouse Efficiency: 72,00 %
Final Bottling Volume: 19,99 l Est Mash Efficiency 72,0 %
Fermentation: My Aging Profile Taste Rating(out of 50): 47,0
Taste Notes: Great tasting Wit! A summer favorite! Lacy white head that lasts and lasts. Distinctive, light wheat beer with a hint of spice.
Ingredients


Ingredients
Amt Name Type # %/IBU
2,10 kg Pale Malt (2 Row) Bel (5,9 EBC) Grain 1 48,8 %
2,00 kg Wheat, Flaked (3,2 EBC) Grain 2 46,5 %
0,20 kg Oats, Flaked (2,0 EBC) Grain 3 4,7 %
24,00 g Goldings, East Kent [5,00 %] - Boil 60,0 min Hop 4 16,6 IBUs
40,00 g Orange Peel, fresh (Boil 5,0 mins) Flavor 5 -
5,00 g Challenger [7,50 %] - Boil 5,0 min Hop 6 1,0 IBUs
15,00 g Coriander Seed (Boil 5,0 mins) Spice 7 -
1,0 pkg Belgian Wit Ale (White Labs #WLP400) [35,00 ml] Yeast 8 -
 
Tilbake
Topp