Hei
Spør siden jeg har lurt litt på dette en stund.
Selv har jeg bare brukt tørr gjær 1 gang på første IPA jeg brygget, rehydrerte i vann og dumpet oppi mesken. Resultatet var flott det. Siden har jeg stort sett tatt 2 rør fersk gjær som jeg har ristet og dumpet opp i mesken, dette også med flott resultat.
Batchene mine er stort sett på 23-25liter til gjæring.
Er det noen her som kan komme med synspunkt på det jeg har gjort her + fordeler og ulemper på tørr og fersk gjær?
Takk på forhånd
Spør siden jeg har lurt litt på dette en stund.
Selv har jeg bare brukt tørr gjær 1 gang på første IPA jeg brygget, rehydrerte i vann og dumpet oppi mesken. Resultatet var flott det. Siden har jeg stort sett tatt 2 rør fersk gjær som jeg har ristet og dumpet opp i mesken, dette også med flott resultat.
Batchene mine er stort sett på 23-25liter til gjæring.
Er det noen her som kan komme med synspunkt på det jeg har gjort her + fordeler og ulemper på tørr og fersk gjær?
Takk på forhånd