Trenger litt hjelp med oppskrift

Erlend H.

Norbrygg-medlem
Hei!

Da er jeg straks klar med brygg #3 i garasjen, og har laget en starter med Wyeast 1028 London Ale gjær.
Planen er å bruke søndagen til å lage noe som blir til en Porter, men trenger litt hjelp med oppskrift på en 19 liter batch
Har lagt ved "inventarlista" fra Beersmith over det jeg har av råvarer. Lurer spesielt på hva som er lurt å bruke av humle (har bare pellets).
Noen forslag?
 

Vedlegg

  • inventar.jpg
    120,9 KB · Sett: 198
Jeg ville ha gått for 50/50 pale og munchnermalt som base. Bruk 2-300g sjokolademalt og 1-200g mørk krystallmalt så skulle du få en bra porter. I utgangspunktet er du ute etter bitterhet fra humlen. Bruk en høyalfahumle som 60 min-tilsetning. Så kan du slenge oppi 20-30g med f.eks. EKG ved 5 min.
 
Tilbake
Topp