Hei!
Jeg har nå brygget med "all grain" sett ett år og føler meg klar for å lage noen egne oppskrifter.
Fint om noen erfarne kan ta en titt på vedlegget med oppskrifter på hva jeg planlegger og gi noen kommentarer.
Blir dette "type riktige" øl?
Jeg brygger med Beer Brew 30. Har god kontroll på gjæring og lagringstemperaturer. Har ikke regnet ut alkohol prosent, men det blir vel ca 5 prosent med denne maltmengden til 24L øl?
Jeg har nå brygget med "all grain" sett ett år og føler meg klar for å lage noen egne oppskrifter.
Fint om noen erfarne kan ta en titt på vedlegget med oppskrifter på hva jeg planlegger og gi noen kommentarer.
Blir dette "type riktige" øl?
Jeg brygger med Beer Brew 30. Har god kontroll på gjæring og lagringstemperaturer. Har ikke regnet ut alkohol prosent, men det blir vel ca 5 prosent med denne maltmengden til 24L øl?