Gikk litt surr i EBC og °L her..
Ved hjelp av beersmith så ser det ut til at jeg får en grei farge. SUUUPERT PROGRAM! Lasta inn prøveversjonen i dag, og trengte ikke lese bruksanvisning der - i motsetning til beercalc..
Blir sånn ca sånn:
BeerSmith Recipe Printout - http://www.beersmith.com Recipe: 090304 American Amber Ale
Brewer: Morten Jonassen
Asst Brewer: Helle Dalgaard Sørensen
Style: American Amber Ale
TYPE: Partial Mash
Taste: (0,0)
Recipe Specifications
--------------------------
Batch Size: 26,00 L
Boil Size: 12,00 L
Estimated OG: 1,054 SG
Estimated Color: 25,3 EBC
Estimated IBU: 27,9 IBU
Brewhouse Efficiency: 75,00 %
Boil Time: 60 Minutes
Ingredients:
------------
Amount Item Type % or IBU
2,00 kg Amber Dry Extract (24,6 EBC) Dry Extract 49,26 %
1,50 kg Light Dry Extract (15,8 EBC) Dry Extract 36,95 %
0,25 kg Caraamber (59,1 EBC) Grain 6,16 %
0,25 kg Caramel/Crystal Malt - 80L (157,6 EBC) Grain 6,16 %
0,06 kg Caramel/Crystal Malt -120L (236,4 EBC) Grain 1,48 %
55,00 gm Northern Brewer [11,20 %] (60 min) Hops 27,0 IBU
15,00 gm Saaz [3,80 %] (10 min) Hops 0,9 IBU
10,00 gm Saaz [3,80 %] (0 min) Hops -
2 Pkgs SafAle English Ale (DCL Yeast #S-04) Yeast-Ale
Mash Schedule: My Mash
Total Grain Weight: 0,56 kg
----------------------------
My Mash
Step Time Name Description Step Temp
40 min Steeping Add 15,00 L of water at 69,0 C 68,3 C
Notes:
Ved hjelp av beersmith så ser det ut til at jeg får en grei farge. SUUUPERT PROGRAM! Lasta inn prøveversjonen i dag, og trengte ikke lese bruksanvisning der - i motsetning til beercalc..
Blir sånn ca sånn:
BeerSmith Recipe Printout - http://www.beersmith.com Recipe: 090304 American Amber Ale
Brewer: Morten Jonassen
Asst Brewer: Helle Dalgaard Sørensen
Style: American Amber Ale
TYPE: Partial Mash
Taste: (0,0)
Recipe Specifications
--------------------------
Batch Size: 26,00 L
Boil Size: 12,00 L
Estimated OG: 1,054 SG
Estimated Color: 25,3 EBC
Estimated IBU: 27,9 IBU
Brewhouse Efficiency: 75,00 %
Boil Time: 60 Minutes
Ingredients:
------------
Amount Item Type % or IBU
2,00 kg Amber Dry Extract (24,6 EBC) Dry Extract 49,26 %
1,50 kg Light Dry Extract (15,8 EBC) Dry Extract 36,95 %
0,25 kg Caraamber (59,1 EBC) Grain 6,16 %
0,25 kg Caramel/Crystal Malt - 80L (157,6 EBC) Grain 6,16 %
0,06 kg Caramel/Crystal Malt -120L (236,4 EBC) Grain 1,48 %
55,00 gm Northern Brewer [11,20 %] (60 min) Hops 27,0 IBU
15,00 gm Saaz [3,80 %] (10 min) Hops 0,9 IBU
10,00 gm Saaz [3,80 %] (0 min) Hops -
2 Pkgs SafAle English Ale (DCL Yeast #S-04) Yeast-Ale
Mash Schedule: My Mash
Total Grain Weight: 0,56 kg
----------------------------
My Mash
Step Time Name Description Step Temp
40 min Steeping Add 15,00 L of water at 69,0 C 68,3 C
Notes: