Takk for et feiende flott arrangement! Superhyggelig stemning, mye godt øl, nydelig mat og fine folk. Hvis det hadde fantes en (meta)konkurranse for den beste konkurransen hadde dere vunnet ;D
Fikk også endel spørsmål om Torpedoen, tror jeg svarte ganske svevende på de fleste
Hvis noen lurer på oppskriften så ligger den her:
http://norbrygg.no/forum/index.php/topic,5718.msg99382.html#msg99382
Noen korrigeringer på oppskriften:
OG 1065, FG 1010.
Innmesk 64C, økt til 67C etter ca 40 min, utmesk på 74C.
Ble
ikke tilsatt mer gjærbart stoff (DME) pga god utgjæring.
Ølet er lagret på 2-3C i ca 10 uker.
Nå er det dørgende tomt, så denne skal brygges igjen
Neste gang reduserer jeg mengden Citra(!), spesielt på tørrhumling. Kanskje ned til 1/3-del ellerno. Ølet ble ALT for fruktig/humlesøtt når det var ferskt. Men noen ukers lagring dempet det meste/verste av den tropiske aromaen som jeg liker så dårlig.
Cral / Oslo Amatørbryggerlaug: mange takk
Sender en PM ang malt og sånt.