Usmakskurs i Tønsberg 24.september

Invitasjon til usmakskurs

Hvis du ønsker å bli en bedre brygger, kan det å identifisere usmaker være et skritt på veien. Styret i Norbrygg Vestfold arrangerer usmakskurs i Tønsberg fredag 24. september. I tillegg til å smake usmaker, blir det forhåpentligvis servert gode smaker i form av pizza og hjemmebrygg.

Kurset starter kl 18.00 og varer noen timer. Etter kursdelen har vi det sosialt og smaker på hjemmebrygg som deltakerne tar med seg.

Kurset arrangeres i lokalene til Tønsberg kolonihage på Solvang. Det er ca 1,5 km til togstasjonen/ busstasjonen. Man kan også ta buss til Gressbanen og gå noen hundre meter. Kolonihagen ligger på nedsiden av Byskogen skole.

Påmelding til: lars.erik.lund@vtfk.no

Lars Erik Lund tlf: 99226941Mvh

Styret i Norbrygg Vestfold
 
Hva er status, blir det kurs?
Det er snakk om at vi skal ta med smaksprøver. Hvor mange er påmeldt, hvor mye øl er det passende at hver har med?
 
Selvfølgelig blir det kurs. Jeg sender en felles epost til alle som er påmeldt med litt nærmere info. Vi er per i dag 15 påmeldte. Etter usmakskurset spiser vi pizza og drikker øl - forhåpentligvis godt øl. Hvis de som har mulighet tar med seg noen flasker hjemmebrygg, så byttesmaker vi litt. Jeg printer ut en del eksemplarer av Norbryggs typedefinisjoner så kan vi diskutere litt om ølet vi lager er innenfor kriteriene.
 
Hvis noen var i tvil - det brygges mye godt øl i Vestfold! Det ble mange gode smaksprøver på hjemmebrygg etter vi var ferdig med usmakene.
Vi sleit med å lukte forskjell på usmakene i pillesettet fra Norbrygg, så vi konkluderte med at hele gjengen nede i Vestfold må ha hatt en snev av korona.
 
Tilbake
Topp