Hei.
Jeg forsøker å samle litt data om kommersielle brett-kulturer som jeg tenkte å inkludere i bl.a. MTF sin wiki-side om 100% brett-gjæring. Etter å ha søkt litt på forumet så fant jeg ut at @Bernts har gjort split-batch-eksperimenter med brett og vill sacc.
Så, jeg lurer på om noen har testet forskjellige brett-stammer opp mot hverandre og har notert OG og FG på disse? Gjerne noen ord om gjæringstemperatur også.
Per.
Jeg forsøker å samle litt data om kommersielle brett-kulturer som jeg tenkte å inkludere i bl.a. MTF sin wiki-side om 100% brett-gjæring. Etter å ha søkt litt på forumet så fant jeg ut at @Bernts har gjort split-batch-eksperimenter med brett og vill sacc.
Så, jeg lurer på om noen har testet forskjellige brett-stammer opp mot hverandre og har notert OG og FG på disse? Gjerne noen ord om gjæringstemperatur også.
Per.