J
Jan Morten
Hmmm :-\ -> Tor Vidar
At det stopper på FG 1005 med 3g enzym på 70L er mulig. . . jeg har ikke har testet så store brygg. Mine ble katastrofe (mildt sagt) FG 1000.
Uansett gir en FG på 1005 rimelig tynt øl spør du meg
1018 er jo en glimrende FG i flere øltyper :ilike:
Hvilke ekstrakt benytter du og ikke minst hvilke øltyper brygger du ?
Hvilken temp gjærer du på og med hvilken gjær ??
Jeg kan ikke drømme om å "unngå" FG 1018 i endel av Knuthaugens sortemang. . . Men det er klart, OG er jo ikke så lav heller da :angel:
Mine "sommer Ales" ligger på 1010-12 og det står godt til OG 1052-56. . . . . :biersmile:
Jeg har etter mine forsøk fremdeles ingen glede av enzymer & vil ikke anbefale dem heller !
At det stopper på FG 1005 med 3g enzym på 70L er mulig. . . jeg har ikke har testet så store brygg. Mine ble katastrofe (mildt sagt) FG 1000.
Uansett gir en FG på 1005 rimelig tynt øl spør du meg
1018 er jo en glimrende FG i flere øltyper :ilike:
Hvilke ekstrakt benytter du og ikke minst hvilke øltyper brygger du ?
Hvilken temp gjærer du på og med hvilken gjær ??
Jeg kan ikke drømme om å "unngå" FG 1018 i endel av Knuthaugens sortemang. . . Men det er klart, OG er jo ikke så lav heller da :angel:
Mine "sommer Ales" ligger på 1010-12 og det står godt til OG 1052-56. . . . . :biersmile:
Jeg har etter mine forsøk fremdeles ingen glede av enzymer & vil ikke anbefale dem heller !