Utkrøpen humling

MortenSickel

Norbrygg-medlem
Jeg var av de som for et par uker siden kom hjem fra bucket night på Haandbryggeriet med en 20 liters bøtte med lillelørdagvørter. I tillegg fulgte det med gjær og 120 gram humle til tørrhumling. Som jeg fryktet fikk jeg humlekryp (hop creep) og tetthetwn varnwde på 1.0 i ettermiddag. Får bare la det stå og vente til det som kan konverteres er konvertert så jeg har kontroll over karboneringen. Det nestw problemet humlem har gitt er at en masse av den flyter på toppen. Bøtten er uten kran, så jeg må finne fram heverten. Har noen gode tips til hvordan jeg skal håndtere dette for å få med minst mulig humlealurry i flaskene?
 
Mulig jeg var litt tetthetwn i pappen
Spesifikk tetthet var nede i 1.000 mener du?
I så fall hadde jeg fryktet mer enn bare hop creep
Hvor lenge har den stått, når tørrhumla du og har du flere referanse målinger ?
Gjær
 
Hjelp, skrev litt kjapt på mobil...

Tetthet på ca 1.000, ja. Smak er helt som forventet, den lå på ca 1.08 før jeg tørrhumlet, så begynte den å spasere nedover.
 
Tilbake
Topp