Er usikker på boil off pr hour,
Lauter tun deadspace er et estimat, har ikke målt nøyaktig (mulig denne også skal være 0 hvis man klarer å tømme BB30 helt?).
Loss to trub and chiller er vel strengt talt ganske variabel, har lest om folk her på forumet som har 5 liter trub i bunn andre (meg inkludert) har klart seg på et par liter.
Jeg brygger 25 liters batcher, den må tilpasses hvis man lager mer eller mindre.
Fermenter loss, henger sammen med hvor mye trub du får med over i gjæringskaret, jeg har tatt med litt trub for å være sikker på at jeg ikke går glipp av godsakene.
Er ganske usikker på mash tun weight også, er tanken at det er vekten på mesken våt eller på tørrstoffet som skal i brygget?
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.