1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
 2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
  Fjern notisen

Vår venninnes beste bomkjøp, #studenttips

En tråd i 'Bilder, video og øvrige media' startet av Evenlang, 12 Okt 2015.

 1. Evenlang

  Evenlang
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Dette er kanskje litt off-topic, men føler det er verdt å dele.
  Jeg er fra ei bygd 12 mil sør for nærmeste IKEA, og er på grunn av studier bosatt i Trondheim. Dette fører med seg at en del kjentfolk ber meg om å svippe en tur på IKEA for å kjøpe noe, eller levere deres bomkjøp. Like etter at vi startet med ølbrygging i fjor var det ei venninne som lurte på om jeg kunne levere ei trådkurv som de hadde til overs. Et par dager etter at kurven ble lagt i bilen skulle vi vaske et par kasser med flasker til vårt første brygg. Vi så vårt snitt i tjuvlåne kurva som tørkestativ, og det har vært dens funksjon på over 20 brygg.

  I vår kurv som er 75x58cm tørker vi fort 50 bjørnunger samtidig. Dette brukes også etter at jeg har renset flaskene før tapping, slik at rensen renner ut.

  #studenttips
   

  Vedlagte filer:

  Bjørnar E, KriHart og TerjeR liker dette.
 2. Stig Aa.

  Stig Aa.
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bruker et helt stativ med fire slike trådkurver til dette formålet. Funker prima.
   
  Evenlang liker dette.
 3. Finn Berger

  Finn Berger
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Snedig - men jeg holder likevel en knapp på flasketreet. (Intet tre vokser inn i himmelen, heter det, men du verden så nær det er mulig å komme med et flasketre:).)
   

Del denne siden