Vestkast - en norsk podcast om øl og ølbrygging!

kokkenrolv

Norbrygg-medlem
Da er katten ute av sekken; 1.episode av Vestkast er nå tilgjengelig på denne linken: http://spacekraft.no/vestkast/category/uncategorized/

Du finner oss også på Facebook: https://www.facebook.com/vestkast
Post gjerne kommentarer, tips og kritikk!

I løpet av kort tid er den også tilgjengelig på ITunes.

Forvent en månedlig episode med tips og triks for hjemmebryggere, aktuelle nyheter, intervju med kjente og ukjente ølhunder, oppskrifter og tester.

I redaksjonen sitter Birger Storaas (Vestbrygg), Hugo Ivan Hatland (godtiglasset.com) og Rolv Bergesen (Grand Bergen).
 
Hører på nå. Kanon!

Men (småpirk fra en lydtekniker). Be de som gjør lyden balansere eller evt komprimere mer. det er noen stemmer som er litt lavere enn andre innimellom, evt at noen er høyere enn andre, alt er relativt. Tenk radio. Sitter man i støyete omgivelser (buss/tog/hangarskip/jetfly) og har volumet oppe til at du hører det første godt nok, så er det noe som drunkner litt utover. Ikke snakk om mye, men de "innspillene" har ofte litt dårligere kvalitet enn studio-opptakene, som gjør det litt vanskeligere å høre hvis det støyer litt rundt en.
 
Hører på nå. Kanon!

Men (småpirk fra en lydtekniker). Be de som gjør lyden balansere eller evt komprimere mer. det er noen stemmer som er litt lavere enn andre innimellom, evt at noen er høyere enn andre, alt er relativt. Tenk radio. Sitter man i støyete omgivelser (buss/tog/hangarskip/jetfly) og har volumet oppe til at du hører det første godt nok, så er det noe som drunkner litt utover.
Takk for tilbakemelding! Det er ting vi er klar over, og vil gjøre bedre til neste episode. Studioet vi spiller inn i var/er under ombygging, så første episode ble spilt inn på en arbeidsplass. Nå er ting mer på plass, -vi slipper ihvertfall sagmugg i mikseren:)
 
Haha. Men innholdet var jo terningkast 6, er jo det som teller, så kommer småplukket :)

Bare vent til du får øl og en full tysker med chips i hånden i mikseren, det er da det blir interessant ;)
 
Kunne det kanskje vært interessant med "Lytterspørsmål"?
Absolutt! Vi kan allerede nå ta i mot lytterspørsmål, enten på Facebook, eller på podcast@vestbrygg.no

Når vi kommer skikkelig i gang vil nok dette bli en fast spalte. Da vil vi også kunne annonsere tema og gjester for neste episode, sånn at folk kan forberede spørsmål.
 
Dette har jeg trua på.

Var på høy tid at noen "fjeldaber" (som danskene kalte oss etter at vi bli knust i fotball) laget en podcast. Veldig fint siden det kan taes opp temaer som vann i norge, og lokal malt og gjær, som ingen andre podcasts hadde brydd seg om. Temaer som er mer gyldige for oss som bor her enn en brygger fra Kansas.
 
Begynner å nærme oss sommer nå, så ett tema kan for eksempel være sommerøl der man går gjennom hvilke ølstiler som er ekstra digg i sommersolen, et par tre oppskrifter osv.

Generelt sett er det vel bare å begynne i en ende, bryte ned bryggeprosessen og ingrediensene ned i separate temaer og gjennomgå dem skikkelig. Miks dette med aktuelle temaer gjennom året (eventer, slipp av kule øl, etc), så har man et godt program.
 
Våren er også tiden for humleplanter, både trimming og planting. Jeg er på mitt første år med humle, men mange her inne har flere års erfaring og kan sikkert vise frem sine planter.
Gleder meg til neste sending :)
 
Bra podcast, men litt pirk: Tidvis hørtes det ut som Bergen/Vestlandet var tiltenkt nedslagsfelt, ikke hele landet. For eksempel når steder eller aktuelle arrangementer ble nevnt, fremgikk det etter hvert at det (bare) var Bergen det var snakk om, uten at det ble spesifisert.
 
Bra podcast, men litt pirk: Tidvis hørtes det ut som Bergen/Vestlandet var tiltenkt nedslagsfelt, ikke hele landet. For eksempel når steder eller aktuelle arrangementer ble nevnt, fremgikk det etter hvert at det (bare) var Bergen det var snakk om, uten at det ble spesifisert.
Takk for tilbakemelding! Ser poenget ditt. Vi ønsker selvsagt ikke å være en lokal vestlandspodcast, vi vil nå ut til hele ølnorge. Samtidig har vi ikke noe problem med å si at vi har base i Bergen og ser verden herfra. At det ikke kom flere nyheter fra østlandet i første episode skyldes vel bare at vi ikke hadde noen nyheter derfra. Og dette er et viktig poeng; vi trenger tips og tilbakemeldinger fra hele ølnorge, sånn at vi kan formidle det på podcasten.
 
Tilbake
Topp