Vi brygger og kloner konstruerer, så da..............

Har lyst å lage is men ikke lyst til å kjøpe en til dings til kjøkkenet som blir brukt et par ganger i året. (iskremmaskin)

Har noen prøvd å lage is i en miksmaster, på lav hastighet i en temperaturkontrollert fryseboks? Akkuratt nå er det ingen øl til gjæring der, så hvorfor ikke bruke STC-1000 + fryseboksen til noe annet?

Lurer på hvilken temperatur en evt må sette fryseboksen på og om miksmasteren tåler det. Må jo stoppe den før det blir stålis selvfølgelig:)
 
Vi kjøpte en dings på Europris til å lage is i.  I all enkelhet en bolle med vegger av kjøleelement, med en motorisert rørepinne på toppen :)
Tror den kostet 200 kroner, så det var ikke all verdens invistering. Vi har brukt den en del, men den er ikke kjempegod.  Veldig avhengig av at ingrediensene er skikkelig avkjølt, ellers blir det aldri stivere en varm softis.

Det gikk en del fløte og egg i sommer kan du si.  Vi lagde mye av denne.  http://www.klikk.no/mat/spise/article644857.ece
 
Ha ismassen i en plastpose (ziplock ellernoe), fyll så en annen større pose med litt is og salt,og ha posen med ismassen inni, rist dette, og om litt har du is..
 
Tilbake
Topp