Jeg har brukt mange timer på å lese forumet med tips til vifte som kan brukes i forbindelse med brygging.
Mange av artiklene er over 10 år gamle.
Mitt spørsmål er om noen har noen tips til en vifte som kan brukes til å få ut damp under brygging?
De fleste leverandører jeg snakker med sier de ikke har noen som tåler å ta damp direkte fra koking (100 grader).
Har laget en lampeskjerm med med feste over min Grainfather og en slange som skal til en vifte (kanalvifte) og direkte ut via ventil.
Ellers tenker jeg at viften må være:
Kraftig: minst 250 m3/timen
Stille: Helst under 40 db
Tåle varme: tåle opp til 100 grade damp
Noen som har noen innspill?
Mange av artiklene er over 10 år gamle.
Mitt spørsmål er om noen har noen tips til en vifte som kan brukes til å få ut damp under brygging?
De fleste leverandører jeg snakker med sier de ikke har noen som tåler å ta damp direkte fra koking (100 grader).
Har laget en lampeskjerm med med feste over min Grainfather og en slange som skal til en vifte (kanalvifte) og direkte ut via ventil.
Ellers tenker jeg at viften må være:
Kraftig: minst 250 m3/timen
Stille: Helst under 40 db
Tåle varme: tåle opp til 100 grade damp
Noen som har noen innspill?