Hei folkens.
Har lett ender rund på forumet å finner mye fine oppskrifter på wiessbier, men alle linkene til bryggeland virker ikke lenger (sikkert fordi produktene har fått nye navn/varenummer).
Såvis noen har tid kunne jeg tengt meg en liten resept på wieissbierlaget på maltekstrakt, å da gjærne med linker til de rette råvarene.
Er veldig ny i bransjen å blir forvirret av veldig mange forsjellige produkter/råvarer.
Gjerne en oppskrift fra koking av ekstrakten til lagrig på dunk med tempraturer. fra A til Å.
15 liter hadde vært perfekt. men selfølgelig ikke nødvendig.
Har en kjele på 12 liter.
Har handlet på bryggeland.no siden lageret ligger få minutter fra der jeg bor.
Takk for et supert forum som jeg har lært mye av allerede.
Har lett ender rund på forumet å finner mye fine oppskrifter på wiessbier, men alle linkene til bryggeland virker ikke lenger (sikkert fordi produktene har fått nye navn/varenummer).
Såvis noen har tid kunne jeg tengt meg en liten resept på wieissbierlaget på maltekstrakt, å da gjærne med linker til de rette råvarene.
Er veldig ny i bransjen å blir forvirret av veldig mange forsjellige produkter/råvarer.
Gjerne en oppskrift fra koking av ekstrakten til lagrig på dunk med tempraturer. fra A til Å.
15 liter hadde vært perfekt. men selfølgelig ikke nødvendig.
Har en kjele på 12 liter.
Har handlet på bryggeland.no siden lageret ligger få minutter fra der jeg bor.
Takk for et supert forum som jeg har lært mye av allerede.