White Labs london dry ale

Noen som har vært borte i gjær fra White Labs som "satt fast" i røret?
Når jeg endelig fikk ristet løs gjæren var den klumpete...
Merkelig(?)

Robin
 
Ganske vanlig med engelske gjærtyper.. Tipper du mener WLP013 som er London ale yeast... WLP007 er dry english ale yeast som superflokulent.
 
Kan tenke meg han kanskje mener WLP007 "Dry English Ale"; Den hekter seg fast som extra creamy peanut-smør, og opptrer gjerne i klumper. Samme med WLP002. Jeg tror man uansett bør riste whitelabs-rørene før man tømmer ut innholdet.
 
Ja, det er WLP007, Dry London Ale. Har ikke tenkt på at gjæren flokkulerer allerede da, men det gjør den selvfølgelig...
Takk for svar:)
 
Jeg har ofte trøbbel med å få sirkulasjon på dekantert starter med WLP007. Noe som ender i et 'glunk' og 'splæsj' når gjæren endelig slipper bunnen av Erlendemeyerkolben og suser ned i gjæringskaret. Flying start!
 
Tilbake
Topp