Hei,
Jeg planlegger min første brett-øl (OG 1070) og tenker å bruke wlp 648.
Er det noen som har erfaringer med denne med hensyn til temperatur, pitching rate og oksygen?
Jeg tenker å sette en 4L starter med to rør på en magnetrøre. Jeg har lest at brett-starter bør stå lengre tid opp mot en uke.
Jeg ville dekantere starter før pitching og nøyes med å ryste dunken godt for å få inn litt O2.
Jeg ser at wl oppgir 21-30 grader som gjæringstemp. så da hadde jeg tenkt å legge meg på en plass omkring 25 grader i 3 uker.
Jeg planlegger min første brett-øl (OG 1070) og tenker å bruke wlp 648.
Er det noen som har erfaringer med denne med hensyn til temperatur, pitching rate og oksygen?
Jeg tenker å sette en 4L starter med to rør på en magnetrøre. Jeg har lest at brett-starter bør stå lengre tid opp mot en uke.
Jeg ville dekantere starter før pitching og nøyes med å ryste dunken godt for å få inn litt O2.
Jeg ser at wl oppgir 21-30 grader som gjæringstemp. så da hadde jeg tenkt å legge meg på en plass omkring 25 grader i 3 uker.