Har nå tre brygg på baken med WLP300 som jeg ikke har blitt fornøyd med. Har lest meg frem til at WLP300 skal gi mye banen såfremt den gjæres høyt (20-22 grader) men dette har jeg altså ikke fått til.
Har brygget to lyse hvete øl og nå sist en mørk. Disse har blitt noen helt ok hveteøl men mangler altså det jeg søker, banan.
Under-pitcher med en pakke rett i dunken etter råd på utenlandske forum.
Gjærer på rundt 20 grader. Den siste på 21. Har ikke kjent et snev av bananaroma under gjæring som noen rapporterer om og heller ikke i det ferdige produktet.
Gjæren har gjæret helt ut på samtlige batcher og ser frisk ut men ingen tegn til å bli blow-off kandidat.
Noen som har fått til skikkelig banan med denne gjæren og kan dele erfaring?
Har brygget to lyse hvete øl og nå sist en mørk. Disse har blitt noen helt ok hveteøl men mangler altså det jeg søker, banan.
Under-pitcher med en pakke rett i dunken etter råd på utenlandske forum.
Gjærer på rundt 20 grader. Den siste på 21. Har ikke kjent et snev av bananaroma under gjæring som noen rapporterer om og heller ikke i det ferdige produktet.
Gjæren har gjæret helt ut på samtlige batcher og ser frisk ut men ingen tegn til å bli blow-off kandidat.
Noen som har fått til skikkelig banan med denne gjæren og kan dele erfaring?